Bahagian tubuh wanita yang sering menjadi perhatian lelaki


Lelaki mana yang akan tidak tertarik pada wanita, lebih-lebih lagi wanita yang cantik dan pandai menggayakan diri. Namun tahukah wanita bahagian mana pada dirinya yang menjadi perhatian lelaki? Jom kita lihat…

1 :: Betis dan lutut
Wanita yang apabila bergesel betis dan lututnya amat disukai lelaki walaupun dia terlalu begitu menggoyangkan pinggulnya ketika berjalan. Cara berjalan sebegini membayangkan bahawa faraj wanita itu kecil dan sempit, dan itu disukai lelaki.

2 :: Pinggang
Lelaki tertarik pada pinggang yang ramping atau sekurang-kurang pinggang yang lebih kecil dari bahagian dada dan punggung wanita itu. Keadaan sebegini menunjukkan wanita itu seorang yang cergas pinggangnya, dan pinggang yang ramping mudah untuk digoyangkan sewaktu berjimak. Goyangan pinggang sewaktu berjimak oleh wanita memberi lebih kenikmatan pada lelaki, dan pada wanita itu juga.

3 :: Pipi
Pipi juga menjadi perhatian lelaki, lebih-lebih lagi pipi yang licin, halus dan gebu atau sekurang-kurangnya bersih. Ini kerana pipi akan menjadi sasaran pertama bila seorang lelaki mencumbui wanita tersebut sebelum mencumbui bahagian lain.

4 :: Dada dan payudara
Ini seperti sedia kita ketahui menjadi tarikan utama pada wanita. Terdapat pertalian antara bidangnya dada wanita dengan payudara. Jika dada terlalu bidang, maka bentuk payudaranya tidak begitu jelas kelihatan. Sekiranya dada wanita itu kurang bidang, payudara akan tampak lebih jelas bentuknya, kelihatan membengkak dan naik ke atas. Payudara yang membengkak, dan nampak kenyal amat disukai lelaki.

5 :: Alis mata
Alis mata yang kemas menunjukkan kerapian seorang wanita itu dalam menjaga tubuh dan penampilan mereka. Lelaki suka pada wanita yang berpenampilan menarik.

6 :: Dahi
Dahi yang luas dan bersih menjadi idaman lelaki, ini kerana ia menjadi tempat si lelaki menemukan dahi mereka ketika ingin bermesra intim dengan si wanita.

7 :: Bibir dan lidah
Lelaki lebih menyukai bibir yang nipis dan lidah yang lonjong kerana ia memberi lebih keenakan semasa bercumbuan. Pada zaman ini, kucupan bibir disertai permainan lidah amat digemari. Kerana ia memberi tiga kali ganda kenikmatan syahwat.

8 :: Faraj
Pada lelaki bentuk faraj tidaklah begitu menjadi keutamaan. Namun begitu lelaki lebih menyukai wanita yang mempunyai lubang faraj yang kecil dan sempit, kerana ia dapat memberi lebih cengkaman pada alat vital lelaki semasa melakukan hubungan. Selain itu lelaki menyukai faraj yang bersih dan bulu pubis yang dikemaskan, ini kerana akan menampakkan jelas faraj wanita itu. Lelaki gemar melihat pada faraj semasa melakukan hubungan kerana ini akan meningkatkan ghairah mereka selain bunyi mengerang dari wanita.

Advertisements

Pendapat anda

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: